NOA-afbouwgarantie

Groot Afbouw is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en verleent dan ook de NOA-afbouwgarantie. Voor onze particulieren klanten heeft deze garantie diverse voordelen, met als belangrijkste ‘Goede consumentenvoorwaarden, overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis’.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Keurmerk van Stichting Afbouwkeur: een teken van kwaliteit

Groot Afbouw beschikt over het keurmerk ‘StucKeur’, toegewezen door Stichting Afbouwkeur. Deze stichting heeft zich als doel gesteld kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau te houden. Door onafhankelijke controle op de bouwplaats en binnen bedrijven, zorgt Stichting Afbouwkeur ervoor dat erkende afbouwbedrijven zoals Groot Afbouw aan de gestelde eisen blijven voldoen. Met behulp van advies en scholing houdt de Stichting het niveau van vakwerk op peil. Voor Groot Afbouw is het een blijvende uitdaging en verplichting naar zichzelf om voortdurend het vakmanschap en kennis op peil te houden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen moet aan strikte voorwaarden worden voldaan. Het pakket van eisen is uitgebreid en dient voortdurend up-to-date gehouden te worden.

KIWA – KOMO procescertificaat

Groot Afbouw beschikt over het KOMO procescertificaat Vervaardiging van buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking. Met een KOMO-procescertificaat is het kwaliteitssysteem van Groot Afbouw geborgd ten aanzien van het realisatieproces en het eindresultaat.

Stichting Gevelgarantie Garantiecertificaat Gevelsystemen

Groot Afbouw is aangesloten bij Stichting Gevelgarantie. Stichting Gevelgarantie biedt financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product gevelisolatie door de uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering.

Safety Culture Ladder Light Trede 3

De Safety Culture Ladder (SCL) is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn (Safety Awareness) en handelen in bedrijven te meten. In juli 2022 heeft Groot Afbouwbedrijf de audit voor Safety Culture Ladder Light Trede 3 met succes uitgevoerd. 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.