Over Groot Afbouw


Sinds de oprichting in 1968 staat Groot Afbouw voor betrouwbaarheid. Met voortdurend oog voor opdrachtgevers tevredenheid heeft Groot Afbouw in Nederland de positie opgebouwd als een van de grootste afbouw bedrijven. Groot Abouw is bekend als een betrokken bedrijf. Vandaar dat wij staan voor een zorgeloze oplevering van iedere opdracht of project.
 

Groot Afbouw is vakkundig, betrouwbaar, flexibel en partner tegelijk. Dit willen wij niet alleen, maar we zijn het ook. Wij denken, tekenen en rekenen mee en nemen desgewenst als keten-samenwerkingspartner een deel van de opdracht behorende verplichtingen en risico’s op onze schouders. Dat noemen wij ‘het GROOT afbouwen’. Wie kiest voor Groot Afbouw kiest voor een bedrijf dat betrokken is bij de opdracht en daar waar mogelijk werkzaamheden uit uw handen neemt. Zo hebben wij ons altijd kunnen onderscheiden in onze sector en zo zullen wij ons ook in de toekomst blijven onderscheiden.

 

Over Groot AfbouwOver Groot Afbouw

Aandacht

Oog voor planning, kwaliteit, continuïteit en doen wat u van ons verwacht tot in detail.

Flexibel

Nee zeggen is niet onze eerste keuze bij onvoorziene situaties. Wij denken altijd mee in oplossingen en niet in problemen.

Innovatief

Constant op zoek naar nieuwe duurzame technieken en materialen om onze projecten zo efficiënt, veilig en milieuvriendelijk uit te kunnen voeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.